Friday, September 9, 2011

yustie is here!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


halu ebelibadi........! yustie is here! xpecaya??? hei hei hei, tanya lah yustie! hahaha. yustie dah buat blog. yustie jugak jadi salah sorang admin di sini. tahniah untuk diri sendiri kerana berjaya memiliki sebuah blog untuk diri sendiri and jadi admin untuk rumah dg9 #ayat bahasa melayu tak betul sangat =.='


so guys yang cun melecun and kacak melecak (eh, ade ke???), jom lah join saya di sini : akuyustieme.blogspot.com




kbai







5 comments:

cheqwa said...

yeeeeeha!yustie dah ada blog ^_^ beshnyaaaaa :D

syirah rasid said...

yairbba yaribba. selamat menggila kat sini~~~

ABU said...

ok happy blogging..:D

yustie ftyt said...

hahahha..ahh,sudaaalah..:D

meaw said...

semuanya mesti kena rasuk dengan member ni,hehe :P